dimarts, 6 de març del 2012

Presentació del cicle de conferències 2012 de l’Ègara Fòrum Mobilitat (ÈFM)

L’Ègara Fòrum Mobilitat (ÈFM), com a espai permanent de debat en temes de mobilitat, ens plau presentar el nostre primer cicle de conferències que realitzarem al llarg d’aquest any 2012.

Cada conferència tindrà una durada de 90 minuts, repartides en dues parts iguals. En la primera part, intervindrà una persona especialista en el tema escollit per a la sessió, que impartirà una conferència amb un llenguatge divulgatiu per a un públic general, i en una segona part, es donarà pas a un espai de preguntes i debat on podran participar totes les persones assistents.

Els temes escollits per a les 4 conferències d’aquest any són els següents:

• “Prohibir, obligar, formar... encara hi ha accidents evitables?” Parlem de sensibilització viària (març)
• “Si vols un ou... et compres una gallina?” Parlem de Social Car, el primer servei de lloguer de cotxes persona a persona (P2P) a España (maig)
• “Com moure’s amb bicicleta a Terrassa... sense perdre el somriure?” Parlem de consells pràctics per als nous ciclistes urbans (setembre)
• “Fums, sorolls... què diran de nosaltres els egarencs del futur?” Parlem de la contaminació acústica i atmosfèrica (novembre)


La primera conferència serà el dijous 8 de març a les 19h a la Sala d’actes de la Biblioteca Central de Terrassa (passeig de les Lletres). La persona convidada és Eva Benito Pérez, psicòloga i formadora acreditada pel Servei Català de trànsit en els cursos de recuperació del permís de conducció.


Terrassa, 1 de març de 2012